Bliv frivillig - nu!

Vi har brug for al den hjælp, vi kan få. Så uanset om du vil hjælpe med at løfte kasser eller være med til at lægge budgetter, så har vi plads til dig. Hvis du har gode idéer, så byd endelig ind. Det frivillige arbejde er ikke bindende, og du bestemmer selv, hvor meget tid du dedikerer til huset.

Tre gode grunde til at blive frivillig

MØD NYE VENNER

STYRK DINE KOMPETENCER

GØR EN FORSKEL

Forskellige Grupper

COMMUNITY-OG AKTIVITETSGRUPPEN

Community- og aktivitetsgruppen (aka. "orange boble") arbejder med det interne kommunikationsarbejde, indsamling af medlemsskaber fra LGBT+foreninger, netværksaftener samt facilitering og koordinering af aktiviteter i huset.

PR-GRUPPEN

PR-gruppen (aka. “grøn boble”) arbejder med det eksterne kommunikationsarbejde, sociale medier, rekruttering af ambassadører, hjemmeside, presse og løst og fast inden for kommunikation og design.

FÆLLESBOBLE TIL ALLE FRIVILLIGE

Synes du ikke, du passer ind i en arbejdsgruppe eller boble? Så meld dig ind i fællesboblen for alle frivillige. Her slår vi konkrete frivillige arbejdsopgaver op løbende, og du har mulighed for at byde ind, ligesom du har lyst.

VISIONSGRUPPEN (ophørt)

Visionsgruppen (aka. "gul boble") har arbejdet med at beskrive visionen for LGBT+HUSETs arbejde, som har ført til de fire søjler: social, sundhed, oplysning og kultur. Arbejdet i gruppen blev afsluttet med en visionsrapport.

 

BESTYRELSEN

Bestyrelsen (aka. “lilla boble") har det overordnede ansvar for LGBT+HUSETs udvikling, strategi og økonomi. Bestyrelsen har kontakten med kommunen og andre aktører og samarbejdspartnere.

Du kan også skrive til os her, hvis du har lyst til at være med