Vil du holde et arrangement i LGBT+HUSETs lokaler?

Så tag endelig fat i os - send en email til aktiviteter@lgbthusaarhus.dk!


Dine muligheder i LGBT+HUSET

 

 

Vil du gerne holde en workshop eller filmaften, organisere en debat eller oplæsning, holde en brætspilsaften eller noget helt sjette? Så vil vi gerne lægge hus til det!

 

LGBT+HUSET har to lokaler i forskellige størrelser. Et fællesrum med plads til ca. 25-30 personer og et mødelokale med plads til 8 personer. Lokalerne kan lånes/lejes enkeltvis eller sammen - og kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan bruge lokalerne til!

Lokalerne stilles som udgangspunkt gratis til rådigheder til foreninger, enkeltpersoner og grupper (læs mere under Regler og politikker) i LGBT+miljøet.

I FO-byen er der desuden en række andre lokaler, fx større festlokaler, aktivitetslokale, musiklokaler og foredragslokaler, som LGBT+HUSET også kan være behjælpelige med at låne/leje til enkeltstående begivenheder.

 

Sådan fungerer lokalebooking

 

Vil du booke et eller flere af LGBT+HUSETs lokaler? Du kan booke lokaler som enkeltperson, forening eller gruppe ved at sende en e-mail til vores aktivitetsgruppe aktiviteter@lgbthusaarhus.dk. Husk at skrive dato, tidspunkt, aktivitetens titel og arrangør, samt om du vil booke lokaler til et lukket arrangement bare for din gruppe/forening, eller om arrangementet er åbent for alle.

Regler og politikker omkring lokalebooking

 

Følgende principper gælder:

LGBT+HUSETs egne lokaler stilles som udgangspunkt gratis til rådighed til foreninger, enkelpersoner, og grupper. Arrangørerne skal dog være medlem af foreningen.

Medlemskab og donationer

  • LGBT+HUSET er drevet af frivillige med støtte fra Aarhus Kommune. Du kan blive medlem af foreningen, som driver LGBT+HUSET, her. Et medlemskab koster kr. 25 pr. måned eller kr. 250 pr. året. Dit medlemskab hjælper os til at drive huset, køb af kaffe og te, vedligehold af hjemmesiden, finansiere arrangementer i huset, osv. Ikke mindst er dit medlemskab også et politisk signal, som understreger LGBT+miljøets opbakning for huset. Det er ikke et krav at være medlem i LGBT+HUSET for at deltage i et arrangement. Medlemmer får dog billigere eller gratis adgang til forskellige arrangementer i LGBT+HUSET. Hvis du skal være arrangører af et event, skal du dog være medlem i foreningen, inden du kan booke et lokale.

  • Holder du et arrangement i LGBT+HUSET, må du gerne minde deltagerne om muligheden for at blive medlem.

  • Der er desuden altid muligheden for at donere enkeltbeløb til LGBT+HUSET (Mobilepay nr. 42854)

 • Vil du holde et arrangement med entré, så tag fat i LGBT+HUSET på mail@lgbthusaarhus.dk. Det kræver særlige aftaler mellem dig og os samt mellem os og vores udlejer.

 

Særligt ved leje af andre end LGBT+HUSETs egne lokaler i FO byen:

  • Vil du leje andre lokaler i FO-byen end LGBT+HUSETs egne lokaler, så tag fat i os. Vi prøver altid vores bedste til at finde en mulighed for det.

  • Du kan som regel forvente gratis leje, hvis dit arrangement er debatskabende og åbent for alle. Tag fat i os, hvis du tænker, dit arrangement falder i denne kategori.

 

Har du spørgsmål eller kommentar til ovenstående, så skriv gerne til os (mail@lgbthusaarhus.dk).

Beliggenhed

 

LGBT+HUSETs lokaler ligger centralt i Aarhus.

 

Adressen er:

Vester Alle 8A, 2. th.

8000 Aarhus C

bwmap2

Information

Der er ca. 5 minutters gang fra Banegården, Rutebilstationen og Park Allé.

Der er gratis parkering ved Botanisk Have (Peter Holms Vej) ca. 10 minutters gang herfra. Der er betalingsparkering i gaderne omkring LGBT+HUSET og ved Musikhuset/Scandinavian Center. Du kan se info om parkering her.

Det er ikke tilladt at parkere i gården foran Vester Allé 8.

Der er som udgangspunkt kontortid tirsdage og torsdage kl. 12-16. For ønske om at se lokalerne uden for dette tidsrum, send en mail til: mail@lgbthusaarhus.dk.

Bemærk: Lokalerne er beliggende på 3. sal uden elevator eller lift.

LGBT+HUSET har mange naboer i FO-byen, og derfor skal vi opføre os pænt. Nedenfor finder du en oversigt over de vigtigste regler, vi alle skal overholde. Her kan du læse hele FO-byens husorden.

Vi beder dig at rydde op efter dig og at forlade lokalerne rent og pænt i samme tilstand, som du overtog dem.

 

Luft gerne ud efter at have benyttet lokalerne, da der hurtigt bliver "indelukket", men husk at lukke alle vinduer, inden du forlader lokalet.

 

Hvis I modtager vores lokaler i ikke opryddet og ikke rengjort stand, så tag fat vi os, så vi kan få rettet op på det.

 

LGBT+HUSET har et nært samarbejde FO byen, og vi værdsætter vores nære forhold til de øvrige lejere og brugere. Vi opfordrer derfor vores brugere, gæster og medlemmer til at udvise godt naboskab og vise hensyn fx med hensyn til musik og støj.

 

Der må ikke ryges indendørs i HUSET. Al rygning foregår i gården efter FOs opstillede regler.

Overtrædelse af rygeforbuddet medfører advarsel og bortvisning ved gentagelse.