Det videre arbejde med HUSET og LGBT+-politikken

Efter vores konference i marts har vi samlet sammen på de ting, der blev nævnt og skrevet. Her finder i det input, som vi fik.

Videre med LGBT+HUSET

I bestyrelsen og sekretariatet har vi taget konferencens input med videre i vores arbejde. Nogle af tingene tager vi os af, så snart det er muligt, og nogle af tingene tager vi i forbindelse med den længeresigtede planlægning.

Her kan du læse de input vi fik på konferencen (pdf).

LGBT+-politikken

Vi lagde på konferencen nogle gode grundsten til, hvordan Aarhus Kommune kan komme videre med arbejdet med en LGBT+-politik. Der var mange punkter, som vi fik gennemgået, og vi ved, at de allerede er blevet brugt sammen med de kommentarer, vi har haft til det som hus.

Her kan du læse opsamlingen på workshops (pdf).

Nu arbejder vi sammen med Aarhus Kommune videre med politikken, og den 9. maj får du mulighed for at være med til det videre arbejde, når kommunen afholder en temaaften om LGBT+-politikken.

Læs mere om arbejdet med politikken og temaftenen.

LGBT+HUSET

Vester Alle 8a, 3. sal
8000 Aarhus 

CVR: 39526166

Se kontaktoplysninger

Safe-Space-Alliance-member-website-badge-transparent-background

LGBT+HUSET is a member of the Safe Space Alliance, a LGBTQI+ led non-profit organisation that aims to help people identify, navigate, and create safe spaces for the LGBTQI+ community worldwide. A safe space is a space where the LGBTQI+ community can freely express themselves without fear.

2018 - 2022 LGBT+HUSET AARHUS © All Rights Reserved