Janni bliver ny sekretariatsleder i LGBT+HUSET

Den 15. maj begynder Janni Kikkelborg Rossel (hun/hende) som sekretariatsleder i LGBT+HUSET. Hun kommer til HUSET med stærke kompetencer og et CV fyldt med relationsarbejde, ledelse, netværksskabelse og administration.

Janni har fokus på relationer, dialog og forståelse, og hun er ambitiøs på HUSETs vegne:

- Jeg har ambitioner om, at vi - sammen med bestyrelsen og de øvrige LGBT+-foreninger i byen - udvikler basen og kaster energi efter de lavthængende frugter og kaster os ind i det lange seje træk for at skabe synlighed - ikke synlighed bare for synlighedens skyld, men for faktisk at skabe forandring i samfundets syn.

I Jannis første tid som sekretariatsleder kommer hun til at arbejde tæt sammen med LGBT+HUSETs forperson, Kari, hvor de sammen skal se på, hvordan HUSET kommer videre og fremad.

Janni er cand.mag. i europastudier, og hun har tidligere været med til at sætte gang i Studenterhus Aarhus. Hendes tidligere arbejdsliv har altid haft omdrejningspunktet fællesskabet og at skabe gode, udviklende og trygge rammer for mennesker.

I fritiden er Janni underviser på Humanistisk Samfunds konfirmationsforløb, og hun er forperson for den lokale gymnastikforening i Brabrand.

Til slut vil vi give ordet til Janni igen:

- Jeg glæder mig rigtig meget til at møde jer alle sammen, og ser frem til drive og videreudvikle LGBT+HUSET sammen med jer.

LGBT+HUSET

Vester Alle 8a, 3. sal
8000 Aarhus 

CVR: 39526166

Se kontaktoplysninger

Safe-Space-Alliance-member-website-badge-transparent-background

LGBT+HUSET is a member of the Safe Space Alliance, a LGBTQI+ led non-profit organisation that aims to help people identify, navigate, and create safe spaces for the LGBTQI+ community worldwide. A safe space is a space where the LGBTQI+ community can freely express themselves without fear.

2018 - 2022 LGBT+HUSET AARHUS © All Rights Reserved