Philipp træder tilbage som forperson

Vores dygtige forperson Philipp har desværre valgt at sætte det frivillige foreningsarbejde på pause og træder tilbage fra sin post som forperson for LGBT+HUSET.

Philipp har om nogen gjort en kæmpe indsats for foreningen, og man må sige han stopper på toppen. I de seneste år, er det lykkedes ham at få en kommunal driftsbevilling, lokaler og en masse samarbejder med LGBT+ Danmark, Aarhus Kommune, FO-Aarhus, Kulturgyngen, Kromosom, og mange andre.

Philipp har samtidig været initiativtager til at få sat gang i en lang række tilbud i HUSET. Og ikke nok med det, så har han også været med til at sikre LGBT+HUSET Foreningsprisen ved Danish Rainbow Awards. Her har Philipp spillet en helt central rolle, og det har krævet utroligt meget arbejde. Og det er endda sket i en periode med nedlukning af Danmark. Vi er nu i gang med at åbne op igen. Og Philipp overleverer et LGBT+HUSET, der er i så god og stabil en tilstand, at han føler, han med sindsro kan trække sig tilbage, overlade stafetten og prioritere sin tid anderledes. Det har vi fuld forståelse for, selvom vi er enormt kede af at miste en så stor kapacitet som Philipp. Derfor skal der også lyde en stor tak fra LGBT+HUSET for den kæmpe indsats, du har lagt. Du burde også have vundet årets ildsjælepris!

Bestyrelsen i LGBT+HUSET vil komme til at savne Philipp, hans engagement og hans hårde arbejde for foreningen. Vi ønsker ham alt held og lykke fremover – og så håber vi, at se ham som frivillig i HUSET. Han skal dog først nyde, at han får meget mere fritid end, han har haft de seneste år 😉Philipp siger en stor tak til alle i foreningen; frivillige, medlemmer og samarbejdspartnere for den gode tid i LGBT+HUSET og masser er gode oplevelser. Han glæder sig til at mødes i andre sammenhæng - uden forpersonkasketten.

Bestyrelsen har valgt at konstituere næstforperson Michael Sørensen-Bech som ny forperson for LGBT+HUSET.

LGBT+HUSET

Vester Alle 8a, 3. sal
8000 Aarhus 

CVR: 39526166

Se kontaktoplysninger

Safe-Space-Alliance-member-website-badge-transparent-background

LGBT+HUSET is a member of the Safe Space Alliance, a LGBTQI+ led non-profit organisation that aims to help people identify, navigate, and create safe spaces for the LGBTQI+ community worldwide. A safe space is a space where the LGBTQI+ community can freely express themselves without fear.

2018 - 2022 LGBT+HUSET AARHUS © All Rights Reserved