Queer Body and Mind

QBAM, Plakat

LGBT+HUSET tilbyder gratis psykomotorisk terapi-forløb til unge LGBT+personer mellem 16 og 30 år.

Oplever du kønsdysfori, stress eller angst, og ved du ikke, hvor du skal arbejde igennem det henne? Er du vred på eller ked af din krop og vil gerne blive venner med den igen? Har du svært ved at sætte ord på dit køn eller din seksualitet overfor andre og vil gerne øve dig? Eller er der noget helt andet, som du ønsker ro og rum til at arbejde igennem sammen med en terapeut? Det er netop det, Of Queer Body and Mind er skabt til!

Psykomotorik er en holistisk behandlingsform, der arbejder med sammenhæng mellem krop og psyke. Centralt er kroppens signaler og ressourcer, det at omsætte tanker og følelser til hensigtsmæssige handlinger og at blive bevidst om egne grænser. Desuden er psykomotorik i høj grad egnet til at arbejde med temaer indenfor køn og seksualitet, da det i sin kerne indebærer både krop og psyke. Psykomotorik har også et unikt afstressende element og kan arbejde med de fysiske reaktioner på stress, sideløbende med de psykiske eller sociale årsager til stress.

Forløbet strækker sig over 8 terapi-sessioner á en time. Der tages udgangspunkt i den psykomotoriske tilgang, og kroppen vil være et naturligt element i behandlingen. Du vil blive præsenteret for konkrete værktøjer til at arbejde med problematikker i dit eget liv, som du kan tage med og bruge fremover. Det foregår i LGBT+HUSET. Du har mulighed for at deltage anonymt, og terapeuten har naturligvis tavshedspligt. Sessionerne vil foregå onsdag eller torsdag i tidsrummet 9.00-16.00.

Hvis det lyder som noget du eller en du kender kunne få glæde af, så skriv til os på mail@lgbthuset.dk og få en uforpligtende snak om det!

LGBT+ huset, for et stærkere, sundere og mere samlet LGBT+ miljø i Aarhus.