Videre med LGBT+HUSET

Den 12. marts 2022 holdt LGBT+HUSET en konference med fokus på LGBT+HUSETs rolle i LGBT+-miljøet i Aarhus.  

Det lærte vi

For LGBT+HUSET var det både en øjenåbner og en indsigt i, hvordan vi kan gøres os selv bedre. Vi kan se, at vi er på rette vej med nogle af de ting, som vi har sat os for, men at det desværre nogle gange går for langsomt.  

Der er forventninger til LGBT+HUSET, som vi vil gøre, hvad vi kan, for at leve op til, og vi har været klar over, at LGBT+HUSET har været meget lukket omkring sig selv i en periode, og det skyldes ikke kun corona.  

Vi vil gøre det bedre, og vi vil leve op til de forventninger, der er til os fra foreninger, events, personer, og alle andre aktører i LGBT+-miljøet i Aarhus.  

I LGBT+HUSET vil vi nu arbejde videre med de ting, vi har fået at vide, og vi vil gøre vores bedste for at informere om det undervejs.  

Som forperson for LGBT+HUSET håber jeg, at vi vil leve op til de tre værdier, som jeg har sat for os, og som jeg både-og kom ind på på konferencen: 

  • Vi gør helst tingene sammen med andre 
  • Vi vil have en åbenhed i det vi gør 
  • Vi støtter på om LGBT+-miljøet i Aarhus, så godt vi kan. 

Bestyrelsen i LGBT+HUSET arbejder nu videre med resultatet. Noget af det sker, når vi har fået valgt en ny bestyrelse på vores generalforsamling den 31. marts, og noget af det vil vi sætte gang i allerede nu. 

Hvis der er nogen, der har spørgsmål, er I altid velkomne til at kontakte mig på michael@lgbthuset.dk

Med venlig hilsen  

Michael Sørensen-Bech 
Forperson, LGBT+HUSET. 

LGBT+HUSET

Vester Alle 8a, 3. sal
8000 Aarhus 

CVR: 39526166

Se kontaktoplysninger

Safe-Space-Alliance-member-website-badge-transparent-background

LGBT+HUSET is a member of the Safe Space Alliance, a LGBTQI+ led non-profit organisation that aims to help people identify, navigate, and create safe spaces for the LGBTQI+ community worldwide. A safe space is a space where the LGBTQI+ community can freely express themselves without fear.

2018 - 2022 LGBT+HUSET AARHUS © All Rights Reserved