Michael bliver ny forperson

Philipp har valgt at drosle ned på det frivillige arbejde og er derfor trådt tilbage som forperson. Bestyrelsen har konstitueret tidligere næstforperson, Michael Sørensen-Bech som LGBT+HUSETs nye forperson.

Nogle af jer kender Michael, og for andre er han et nyt ansigt. Indtil for få dage siden var han foreningens næstforperson, nu står han til at skulle udfylde forpersonrollen efter Philipp.

"Jeg vil gerne sige en stor tak til Philipp for det store arbejde, han har lagt for og i LGBT+HUSET. Uden ham havde HUSET ikke været det, det er i dag, for han har om nogen været indbegrebet af LGBT+HUSET siden 2018. Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde tæt sammen med Philipp, og det har givet indblik i, hvad posten indebærer," fortæller Michael.

Og der er masser af opgaver at gå til i en forening, der er i hastig udvikling og med mange berøringsflader - og det kan godt give lidt sved på panden.

"Det er et crashkursus uden lige at overtage forpersonposten, men heldigvis har jeg mine erfaringer fra både denne og andre bestyrelser og andet frivilligt arbejde med mig. Jeg ved, at blandt mine første opgaver er at møde frivillige, samarbejdspartnere og andre. Jeg glæder mig til at gå til opgaven som forperson og videreudvikle LGBT+HUSET, så det står endnu stærkere", siger Michael.

Nu går hans arbejde som forperson i gang med en fuld genåbning af LGBT+HUSET efter coronanedlukningen og sammen med den øvrige bestyrelse at gøre foreningen klar til masser af nye og spændende aktiviteter og initiativer efter sommerferien.

Bestyrelsen og sekretariatet ønsker Michael tillykke med sin nye post og ser frem til det videre arbejde under hans kyndige ledelse. Vi håber, at I vil tage godt mod Michael, og hvis du gerne vil i kontakt med ham eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at sende ham en mail på michael@lgbthusaarhus.dk.

Kort om Michael:
39 år gammel og gift med Peter. Hans daglige arbejde er som kommunikationskonsulent i Aarhus Kommune, og derudover er han frivillig rådgiver i LGBT+ Rådgivning Aarhus.

LGBT+HUSET

Vester Alle 8a, 3. sal
8000 Aarhus 

CVR: 39526166

Se kontaktoplysninger

Safe-Space-Alliance-member-website-badge-transparent-background

LGBT+HUSET is a member of the Safe Space Alliance, a LGBTQI+ led non-profit organisation that aims to help people identify, navigate, and create safe spaces for the LGBTQI+ community worldwide. A safe space is a space where the LGBTQI+ community can freely express themselves without fear.

2018 - 2022 LGBT+HUSET AARHUS © All Rights Reserved